Sarka Katát terhesnek nézték – pedig vékonyabb, mint valaha

Forrás: facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata diéta terhesség fogyókúra Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány kommentelő a Facebookon úgy vélte Sarka Kata egyik fotója láttán, hogy Hajdúné a harmadik gyermekét várja. Kata ezután egy szexi fotóval bizonyította, hogy nem terhes.

Ahogy a Life.hu is megírta, rajongói már tavasszal felszólították Katát, hogy ne fogyjon tovább. Sőt, férje, Hajdú Péter is aggódott érte. A szexi anyuka azonban most is diétán van és fokozottan figyel alakjára, ezért is kizárt, hogy gyermeket várna.

Megtudtuk Sarka Kata lapos hasának titkát

„Igyekszem egy héten 5-6 alkalommal tornázni. Ami nekem beválik, az az intenzív kardioedzés: 2-3 naponta gyalogolok másfél órát futópadon, ez körülbelül 10 kilométer. Gyakran 15 százalékra állítom az emelkedőt, úgy igen kemény a 'hegynek felfelé' séta" - mesélte Kata a Life.hu-nak.
Forrás: facebook/Sarka Kata

"Hazaértem, és látom a leveleket meg kommenteket, hogy azt találgatják páran, hogy terhes vagyok-e újra! El kell, hogy keserítsem őket, hogy most nem! Valószínűleg csak előnytelen volt a szög az előző képen! Azért köszi, mert adott egy lökést a diétámnak legalább!" – írta a kép mellé Kata, akiről nemrég Kasza Tibi készített pikáns fotósorozatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.