Kiszivárgott Madonna legújabb albumának összes dala

Forrás: AFP/Jason Merritt -
album dal kiszivárgás hackelés szám Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fő a feje az énekesnőnek: kiszivárgott Iconic című albumának mind a 13 száma, amelyek a tervek szerint csak a jövő évben jelentek volna meg.

Nem a legjobban zárul Madonna éve: kiszivárgott az énekesnő Iconic nevet viselú új albumának mind a 13 száma.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Érthető módon ennek cseppet sem örül a pop koronázatlan királynője, aki a közeli ismerősei szerint még idegesebb, mióta felfedezte, hogy 10 évvel ezelőtt meghackelték a gépét és a telefonjait. Ahogy a Daily Mirror is írja, Madonna már kész összeesküvés-elméletet szőtt: csapatának egy tagját gyanítja a „támadás" mögött, aki szerinte ellene és márkája ellen szövetkezett.

Az 56 éves énekesnő Instagramon kérte rajongóit, hogy ha tisztelik annyira, mint művészt és embert, ne hallgassák meg a számokat.

Kedves Madonna, ha ez megnyugtat, a Sony filmstúdióját sem kímélték a hackerek: november végén nem csupán az ott dolgozó civilek és sztárok személyes adatait, beleértve a levelezéseiket szivárogtatták ki, hanem a legújabb James Bond-film forgatókönyvét is. A történet azonban tovább folytatódik: erről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.