Visszaszámlálás indul! Ezekkel a csodás dalokkal hangolódj karácsonyra!

karácsony szenteste advent Takács Nikolas ünnep Palya Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Advent első hetében járunk, tehát már csak néhány hét és itt az egyik legszebb ünnepünk, a karácsony. Milyen dalokat hallgass szentestéhez közeledve? Íme, egy kis ízelítő, ami téged is ráhangol a karácsonyra.

Minden évben újabb slágerek születnek karácsony közeledtével. Nincs ma már olyan sztár, akinek ne lenne legalább egy ünnepi dala. Idén is többen rukkoltak elő új szerzeménnyel, amit kifejezetten erre az időszakra írtak.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, az idei legcukibb karácsonyi reklám a John Lewis áruházlánc nevéhez fűződik, amelynek főszereplője Monty, a pingvin. A zenéjét pedig Tom Odell szerezte:

Egyik kedvenc magyar előadónk, Palya Bea karácsonyi nótája minden generációhoz szól és az együttlét meghittségét idézi meg.

Szily Nóra interjúja Palya Beával

"Mindig hittem, hogy amit csinálok jó lesz! Emlékszem, mikor kígyót-békát kiáltottak rám, aztán egy idő után elkezdtek jönni a koncertjeimre. És nézd meg, aztán szépen lassan egyre többen lettek, lettünk!"
A teljes cikket ITTtudod végigolvasni!

Takács Nikolas, az X-Faktor döntőse énekli idén a Coca-Cola magyar reklámzenéjét, Boldoggá tenni címmel.

Nincs ünnep karácsonyi vásárok nélkül - a legizgalmasabb helyeket ITT gyűjtöttük össze neked egy csokorba!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.