Újabb megdöbbentő vallomás! Hada Renáta megbánta, hogy férjhez ment

megbánás terhesség házasság Hada Renáta férj szerető Fábry Sándor
A botrányhősnő Hada Renáta elárulta, ha visszapörgethetné az idő kerekét, nem menne el a férjével randevúra.

Ahogy a Life.hu is megírta, Hada Renáta, Fábry Sándor exszeretője, nemrég bevallotta, ha idejében tudta volna, hogy kisfiút hord a szíve alatt elvetette volna a gyermeket. Most pedig azt is bevallotta, három éve tartó kapcsolatában nem érzi jól magát.

„Ha visszapörgethetném az idő kerekét, akkor valószínűleg a második randira nem mennék el. Mert minden áldott nap van valami, amivel meg kell birkóznom, ami fáj, ami rosszulesik. Nagyon kevés támogatást kapok abban, hogy a párom gyermekeit nevelem" - magyarázta Renáta.

Megdöbbentő kijelentést tett Fábry exszeretője, a várandós Hada Renátahttp://www.life.hu/csalad/20150116-fabry-sandor-egykori-szeretoje-hada-renata-kisfiut-var.htmlBár korábban több abortusza volt, évek óta már vágyott gyermekre Hada Renáta. A baba végre összejött, az újságírónő a hetedik hónapban jár, kisfia lesz. Renáta meg is mutatta a pocakját a FEM3 Café nézőinek. Család--13 éven át félrelépett Fábry Sándor?http://www.life.hu/bulvar/20130215-fabry-sandor-magyar-showman-13-even-at-csalta-parjat.html13 éven át csalta párját, Zsuzsát Fábry Sándor - állítja egy újságírónő, aki most, hogy véget ért a viszony, kitálalt a féltve őrzött titokról. A showman kedvese mit sem sejtett a szeretőről. A kipattant botrány kapcsán a Life.hu-nak az MTVA sajtófőnöke nyilatkozott.TV + BulvárMegszállták a "jónők" Fábry Sándorthttp://www.life.hu/bulvar/20130314-fabry-sandor-magyar-humorista-takacs-nora-magyar-musorvezetot-latta-vendegul.htmlFábry Sándornak különösen jó dolga volt a mai Fábry Show felvételekor, ugyanis 251 igazán jó nőt, köztük Takács Nórát láthatta vendégül. A Life.hu riportere azt is megtudta, hogy a népszerű humorista kesztyűs kézzel bánt-e sztárszerzőnkkel.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.