Amal Clooney Rihannának öltözött - és jól áll neki!

fashion week Rihanna Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Clooney feleségétől megszoktuk a makulátlan szetteket: Amal szinte mindig csinos, ugyanakkor klasszikus darabokat választ, ha ruhákról van szó. Most azonban úgy fest, Rihannától lesett el stílustrükköket, és jól áll neki!

Fénysebességgel lett stílusikon Amal Clooney: öltözködéséről korábban faggattunk ismert magyar stylistokat, sőt, Schiffer Miklós is elmondta a véleményét Clooney asszonyával kapcsolatban. Azóta azonban sok minden megváltozott, Amal egyre bevállalósabb a ruhaválasztás terén. Legutóbb egy nagyon színes, nagyon bő nadrágban, crop topban és oversize zakóban mutatta meg, hogy ő aztán szemmel tartja a divatot. A róla készült fotókat IDE kattintva nézheted meg.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Meg kell hagyni, rajta még a minták és a különleges anyagok is istenien állnak, de ez nem is csoda: Amal a hosszú lábaival és karcsú alakjával bármelyik modellel felveheti a versenyt.

Álomszép ruhában állt az oltár elé Amal

Abszolút biztosra vettük, hogy a menyasszonyi ruhájával is beírja magát a divattörténelembe Amal Alamuddin. Ez így is lett - ITT meg is nézheted a varázslatos kreációját!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.