Hungary's Got Talent Kína lovak videó tehetségkutató műsor hang éneklés fellépés előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit meglepett a tollas jelmezben fellépő fiú, amikor éneklés közben hirtelen a lovakhoz hasonló nyerítést hallatott.

Ilyet még tuti, hogy nem láttál! Az alábbi videó főszereplőjének előadása egy egyszerű fellépésnek indult a kínai Got Talent műsorában. A srác – akinek nem mindennapi tollas szerelése már megérne egy külön misét – mindenkit meglepett, amikor éneklés közben igazi lónyerítést hallatott:

Már nem sokat kell várni, hiszen hamarosan itthon is elindul a Hungary's Got Talent vadonatúj tehetségkutató műsor, amelynek első válogatóján a Life.hu is ott járt – a cikket ide kattintva olvashatod el.

Schiwert-Takács: castingban elég jók vagyunk

A Hungary's Got Talent kreatív felelős főszerkesztője már komoly rutinnal rendelkezik, ha castinokról van szó. A Life.hu Schiwert-Takács Lászlóval készült interjúját ide kattintvaolvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.