A kaliforniai nő megszülte a gyermekét, majd felgyújtotta az erdőt

Forrás: Thinkstock -
Születés terhesség Kalifornia gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően kalandosan zajlott le egy kaliforniai nő szülése, aki csak sétálni indult az erdőbe.

Amber Pangborn egy nap elindult a szüleihez, és úgy döntött, egy rövidebb utat választ. Ez rossz ötlet volt, mert útközben eltévedt az észak-kaliforniai erdőségben úgy, hogy mindenórás terhes volt. Időközben beindult a szülés, és Amber nem tehetett mást: segítség nélkül kellett megszülnie a gyermekét – írja a Los Angeles Times.

Forrás: Thinkstock

A nő komplikáció nélkül megszülte a babát, azonban megjelentek a méhek, mert a méhlepény odavonzott őket. A helyzet egyre kétségbe ejtőbb lett, így az asszony tüzet gyújtott, hátha ezzel magára vonja valaki figyelmét a környéken. A tűz azonban elszabadult, és hamarosan ezer négyzetméteren lángolt a hegyoldal.

"Néztem Marisát, és mondtam is neki, hogy úgy tűnik, anya éppen erdőtüzet okozott" – mondta Pangborn.

A tüzet végül észrevették, és sikerült megfékezni. Pangborn szerdán indult el, és csak szombaton találták meg. A kisgyermek a történtek ellenére jól van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.