Beyoncé megcsinálta! Övé a Vogue legfontosabb címlapja

Forrás: Vogue -
címlap Vogue Beyoncé szeptember
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hiába becézik egyszerűen csak Queen B-nek az énekesnőt: ő került az ikonikus divatlap legvastagabb és egyben legfontosabb szeptemberi kiadásának címlapjára.

Újabb ékkövet tűzhetett Beyoncé divatkirálynői koronájára: Cara Delevingne után ő lett a Vogue szeptemberi számának címlaplánya.

Forrás: Vogue

Hogy ez miért akkora dolog? Ahogy az annak idején a September Issue című dokumentumfilmben is elhangzott, ez a hónap a divatvilág januárja. Hogy mennyire fontos, azt jól példázza a magazin szokásosnál is vastagabb mérete, amely telis-tele a szezon legújabb trendjeivel és az azokat bemutató eszméletlen fotókkal.

Beyoncé tehát megcsinálta: dívát természetesen a világhírű divatfotós, Mario Testino fotózta szuperdögös szerelésekben. Nem ez az első címlapja a 33 éves énekesnőnek: először 2009 áprilisában, majd négy évvel később, 2013 máricusában került a divatbilbiaként is emlegetett lap címlapjára.

Aki királynőnek született - így öltözik uralkodónőnek Beyoncé

Magánéleti zűrök ide vagy oda, az énekesnő kétségkívül a pop királynője, nem hiába becézik őt évek óta Queen B-ként. A név pedig kötelez, ezt Beyoncé többnyire a ruhaválasztásaival be is bizonyítja. Merthogy Jay Z neje imád királynőnek öltözni, ám ez nem mindig sikerül neki. Hogyan öltözik fel egy királynő? A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.