Így még sosem láthattad Szabó Zsófit - Vicces fotó!

fotó műsorvezető Szabó Zsófi forgatás vicces
A műsorvezető éppen forgatott, amikor kicsit mókázni támadt kedve. Zsófi majd kicsattan a boldogságtól, melyre több oka is megvan. 

Zsófi az eljegyzés mellett már egy napi műsor állandó háziasszonyaként is helyt áll, ahol az eddigi adások alapján gyorsan sikerült beilleszkednie. Persze a sok munka mellett néha lazítani is kell, így belefért egy kis viccelődés két felvétel között.

Szabó Zsófi Forrás: Instagram/szabozsofi

Pénzzel segített egy hajléktalanon Sylvester Stallonehttp://www.life.hu/sztarok/20160129-sylvester-stallone-vilagsztar-penzt-adott-egy-hajlektalannak.htmlA színész gesztusa olyan heves érzelmeket váltott ki az asszonyból, hogy még Stallone is meglepődött. TV + Sztárok--Ezért van konfliktus Hódi Pamela és Baukó Éva közthttp://www.life.hu/sztarok/20160129-kiderult-miert-van-konfliktus-hodi-pamela-es-bauko-eva-kozott-tv2-edes-elet-cimu-adasaban.htmlA két sztár nem igazán szívleli egymást, amit nem is titkolnak. Most viszont fény derül a kettőjük közti rossz viszony okára is. TV + Sztárok--Schobert Norbi súlyos titokkal sokkolta rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20160129-schobert-norbi-bevallotta-hogy-utal-edzeni.htmlA fitneszguru legújabb Facebook-posztja durva kommentcunamit indított: rengeteg rajongó kelt ki magából, sokan pedig kiálltak Norbi mellett. TV + Sztárok--Börtöndolgozó cáfolja Lajcsi történeteit http://www.life.hu/sztarok/20160129-bortondolgozo-cafolja-lagzi-lajcsi-torteneteit.htmlA büntetés-végrehajtás több dolgozója hüledezve hallgatta Lagzi Lajcsi börtönnapjainak történetét. Állítják, több dolog is hibádzik abban, amit a zenész mond. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo"Minigyőzi" - Gáspár Győző megmutatta, milyen volt gyermekkorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160128-gaspar-gyozo-showman-gyermekkori-fotot-posztolt.htmlA showman gyermekkori fotót posztolt, amin legkedvesebb karácsonyi ajándékával pózolt. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huDögösen pózol Péter Szabó Szilvihttp://www.life.hu/sztarok/20160127-dogos-fotot-tett-kozze-instagram-oldalan-peter-szabo-szilvi.htmlAz énekesnőt eddig kizárólag visszafogottan és bájosan láthattuk, de most egy bevállalósabb képet is közzétett! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.