Liptai Claudia mozi Kern András végzet asszonya
Liptai Claudia a végzet asszonyaként tér vissza a filmvászonra Kern András Goldolj rám című új mozijában.

Hogy az új Kern-produkcióban mennyire játszik fontos szerepet a testiség, az a premierig szupertitkos, mindenesetre egy nyilvánosságra hozott jelenetben a fülledt erotika játssza a főszerepet.

Forrás: Triumph

"Azért ez a szerep nem csak erről szól! Szerencsére megmutathatom benne, hogy mit tudok; sírok, nevetek és van ilyen jelenetem is, ráadásul nem is ez az egy, de azért többet nem árulok el. El kell fogadni, hogy én ilyen vagyok, rám azokat a szerepeket osztják, amelyekben a végzet asszonya lehetek. Nekem ezt dobta a gép, aztán ki tudja, mi lesz pár év múlva" – mondta a Blikknek Liptai Claudia, aki azt is elárulta, hogy Kern a gyermekkora ikonja, így nem volt kérdés, hogy igent mondjon a megkeresésére.

"Rendezőként és partnerként is nagyon kedves volt velem. Komoly elképzeléssekkel kezdett bele a munkába, nagyon jó volt vele együtt dolgozni. De megjegyzem, a többiekkel is! Ragályi Elemértől, a film operatőrétől pedig rengeteget tanultam" – áradozott Claudia.

"Jogtalanul kerül veszélybe minden" - Végrehajtás alatt Szorcsik Vikiék cégehttp://www.life.hu/sztarok/20160113-szorcsik-vikiek-cege-vegrehajtas-ala-kerult-jogtalanul-kerul-veszelybe-minden.htmlMindössze 4550 forint miatt került veszélybe Szorcsik Vikiék családi vállalkozása. TV + Sztárok--Tilosban parkolásért büntették meg Szinetár Dóráthttp://www.life.hu/sztarok/20160113-szinetar-dorat-tilosban-parkolasert-buntettek-meg.htmlA színésznő terepjárójára kerékbilincset raktak a közterületesek, mivel rossz helyen parkolt. De nem csak ő járt pórul: a mellette álló 5-6 autóra is rákerült a drága zárszerkezet. TV + Sztárok--"Észre sem vettem, hogy nekimentem" - Stohl András először nyilatkozott balesetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160112-stohl-andras-szinesz-eloszor-nyilatkozik-baleseterol-az-rtl-klub-valotarsak-cimu-sorozatban.htmlA színész barátainak bevallotta, hogy tudja, ő a bűnös felesége pasijának elgázolásban. TV + Sztárok--Hoppá! Coming outolt a Született feleségek gyereksztárja, Charlie Carverhttp://www.life.hu/sztarok/20160112-charlie-carver-a-szuletett-felesegek-sztarja-coming-outolt.htmlA Született feleségekben világhírnevet szerző sorozatsztár Instagram-oldalán vallott szexualitásáról. TV + Sztárok--5 dolog, amit nem tudtál David Bowie-rólhttp://www.life.hu/sztarok/20160112-david-bowie-elhunyt-enekes-3-dolog-amit-nem-tudtal-rola.html18 hónap küzdelem után végül legyőzte rákbetegsége David Bowie-t, aki vasárnap hagyta itt az árnyékvilágot. Íme, 5 olyan tény, amelyet még a legnagyobb rajongói sem tudhattak a legendás énekesről. TV + Sztárok--Botrány! Lindsay Lohant kidobták egy bárbólhttp://www.life.hu/sztarok/20160112-lindsay-lohan-es-baratai-lekoptek-a-pincert-kidobtak-oket-a-szorakozohelyrol.htmlA színésznő a barátival mulatott egy manhattani szórakozóhelyen, és kicsit soknak bizonyult az elfogyasztott alkohol mennyisége, Lohanék ugyanis kötekedni kezdtek a vendégekkel. A bulinak hamar vége lett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.