Nőknek árulta testét Farm Sanya

Forrás: RTL Klub -
Ausztria Farm Sanya Chippendale-fiú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Farm legidősebb játékosának abba kellett hagynia a versenyt, de nem csügged, máris a terveiről beszél. Az 50 éves egykori farmlakó szívesen csinálna egy retró chippendale-show-t a régi csapattal.

Egykor Sanya azzal kereste a kenyerét, hogy nőket szórakoztatott kidolgozott testével. Most sincs mit szégyellnie, így nem csoda, ha elgondolkozott a régi csapat felélesztésén. 5 éven keresztül chippendale-ként dolgozott Ausztriában, most felidézte a régi emlékeket.

Forrás: RTL Klub

“Leánybúcsúkat, születésnapokat tartottak ott általában, húsztól harmincöt-negyven éves nőkig voltak a közönségben, akik közül

néhányan néha tényleg olyan dolgokat tudtak művelni, hogy a saját barátaik is fogták a fejüket.

De be kell vallanom, nagyon élveztem, életem egyik legszebb öt éve volt az az időszak” - mesélte a Blikknek Sanya, hozzátette, kapott tisztességtelen ajánlatokat is. Születésnapjára például a törzsvendégektől kapott egy listát, amiből bármit választhatott.

“Volt ott minden, felajánlottak szexet, masszázst, kényeztetést,

és egy jegyet az akkor Bécsben fellépő Tina Turner koncertjére” - sorolta a játékos. Elárulta, hogy volt olyan is, aki 10 ezer schillinget fizetett azért, hogy kedves legyen a barátnőjéhez, aki végül még fel is ruházta őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.