BulvárRap: "Kucsera Gábor a borotvától távol"

hírek Csobot Adél videó Kucsera Gábor Hegyi Roli sztárok bulvárrap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le!

Hegyi Roli ezen a héten is elrappeli a legütősebb bulvárhíreket, így rendhagyó formában értesülhetsz arról, mi történt az elmúlt héten a celebvilágban.

BulvárRap: "Michael Schumacher még mindig beteg"http://www.life.hu/sztarok/20160503-bulvarrap-hegyi-roli-michael-schumacher-es-angelina-jolie-heti-sztarhirek.htmlBulvárrap: "Stahl Juditot korábban bántalmazták az úszóedzéseken"http://www.life.hu/sztarok/20160420-stahl-judit-az-egykori-hirados-megvertek-az-uszoedzesen-heti-sztar-hirek-video.htmlBulvárrap: Kemény kritikát kapott Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20160413-bulvarrap-hegyi-rolival-a-legfrissebb-celeb-hirek.htmlBulvárRap: “Hajdú kártérítést követel, Friderikusz szerint viszont szövegel!”http://www.life.hu/sztarok/20160406-bulvarrap-hegyi-rolival-hajdu-peter-karteritest-kovetel-friderikusz-sandortol-kormos-anett-tv2-berki.htmlBulvárrap: "Friderikusz nem marad, a TV2 nem arat"http://www.life.hu/sztarok/20160331-bulvar-rap-hegyi-rolival.htmlBulvárrap: "Lagzi Lajcsi nem Olaszba' nyomja"http://www.life.hu/sztarok/20160317-bulvarrap-hegyi-rolival-a-celebekrol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.