Nagy veszteség érte Auréliót!

Forrás: Facebook/VV Aurelio -
rablás VV Aurelio autó táblagép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig történik valami Aurélióval, ami bosszúságot okoz neki, és anyagi károkat is. Legutóbb hatalmas összeget bukott a fogadásokkal, most pedig az autóját törték fel!

Dühös Facebook-posztban tudatta ismerőseivel Aurélio, hogy nagyon szerencsétlenül járt. A Való Világból ismert celebre mostanában rájár a rúd, és több anyagi kára is keletkezett az elmúlt hónapokban.

Forrás: Facebook/VV Aurelio

Legutóbb a fogadásokon bukott hatalmas összeget, most pedig feltörték autóját! Posztjából kiderül, hogy szinte mindent elvittek belőle, ami mozdítható. A csomagtartón keresztül lopták el értékeit. Egy drága táskája is eltűnt az összes személyes iratával együtt, de nem is ez a legszomorúbb az esetben! Ami a legjobban fáj neki, hogy a táblagépét is eltulajdonították, amin édesapjával közös emlékei voltak. A celeb apukája kevesebb mint egy éve hunyt el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.