Teréz körúti robbantás merénylet Teréz körút nagybátyja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség elfogta a Teréz körúti robbantással gyanúsítható személyt, akiről sok minden kiderült az elmúlt időszakban: megpróbáltatásokkal teli gyerekkora volt, a Csellengőkben is szerepelt. Nagybátyja szerint nem követhette el azt, amivel gyanúsítják. Szerinte ez nem vall a férfira.

Az elmúlt időszakban rengeteg dolog derült ki a Teréz körúti robbantással gyanúsítható férfi múltjáról. Az édesapja elrabolta őt, évekig külföldön éltek. A Csellengők című műsorban is szerepelt húgával együtt. Nem volt egyszerű gyerekkora, sokan ezzel is magyarázzák a tettét. A nagybátyja szerint azonban a férfi nem követte el azt, amivel vádolják.

Forrás: TV2

"Sok információm és mondanivalóm lenne, de nem tudom, hogy most mi szolgálja igazán a gyerek érdekeit. Mindenesetre annyit biztosan állíthatok, hogy kiskora óta ismerem őt,

ez az egész cselekmény nem ő, nem vall rá.

Az eddig elénk tárt bizonyítékok sem támasztják alá a bűnösségét, egészen biztos, hogy a gyerek nem követte el, amivel gyanúsítják" - nyilatkozta a Borsnak a nagybácsi, aki nem kívánt többet mondani az ügyről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.