Hatalmas mellei miatt nem ülhetett hullámvasútra a fiatal anyuka

Forrás: Thinkstock -
mellméret hullámvasút News Vidámpark
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagy mell bár nagyon szexi, sokszor igazi átok lehet. A fiatal anyuka azért nem ülhetett fel a vidámparkban a hullámvasútra, mert kebleit túlságosan nagynak ítélték. 

A csinos anyuka, Tanya Willis nagyon rossz élményeket szerzett az angilai Surrey-ben található Thorpe Park. A vidámparkban ugyanis a fiatal édesanyát nem engedték fel a Colossus nevű mutatványra, az indok pedig az volt, hogy túl nagyok a mellei - számol be az esetről a Daily Racord.

Forrás: Facebook/tanyawillis

Az üzemeltetők azért nem akarták odaengedni a nőt, mert a mellei mérete miatt nem lehetett lehajtani az ülés biztonsági korlátját. Az asszony hiába vette meg a majd 10.000 forintos belépőjegyét, nem élveztette a hullámvasutazást családjával. De nem ez volt az egyetlen hely, amit nem használhatott a vidámparkban: a Rush nevű attrakcióra sem engedték fel, itt is a mellmérete volt a kifogás.

A park nem fizette vissza az asszonynak a belépőjegy árát.

A hely szóvívője azt mondta, a biztonságuk érdekében nem engedik fel a vendégeket bizonyos hintákra, mert addig nem indulhatnak el, amíg a védőkorlát nincs lehajtva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.