Tudj meg minél többet Pippa Middleton 2017-es lagzijáról!

Forrás: AFP/Backpage Images/DPPI -
esküvő Pippa Middleton sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pippa Middleton sem lesz már sokáig Anglia egyik legvágyottabb szingli nője: jövőre hozzámegy dúsgazdag kedveséhez, James Matthewshoz. Nemrég újabb részletek derültek ki Katalin hercegnő húgának nagy napjáról. 

Júliusban kérte meg a nagyon gazdag James Matthews Pippa Middleton kezét. Pippa azóta lázasan készül a nagy napra, rengeteget edz, és profi partiszervezőként keresi a tökéletes időpontot és a menyasszonyi ruhát élete egyik legfontosabb napjára, ahol úgy hírlik, Katalin hercegnő isköszorúslány lesz.

Forrás: AFP/Backpage Images/DPPI

A legfrissebb hírek szerint a pár már kitűzte a nagy nap dátumát, és elkészültek a luxus meghívók is, amiket karásonykor küldenek ki - ekkor derül ki, mikor is tartják a kézfogót. Bennfenntesek azt is tudni vélik, hogy Pippa egy közel 4 millió forintos ruhában áll oltár elé, ami állítólag sokkal szebb lesz, mint amiben Katalin esküvőjén koszorúslány volt.

Pippát mostanában többször látták kifejezetten menyasszonyok számára holmikat áruló üzletekben: a lány egyik törzshelye Suzanne Neville ruhaboltja, ahol a ruhák többmillió Forintnál kezdődnek. A pénz valószínűleg nem lesz gond Pippa számára, akinek nem csak a családja, de a vőlegénye is igen tehetős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.