Szabó Zsófi feleségként tér vissza a képernyőre

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi -
műsorvezető Szabó Zsófi feleség Story Extra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsófit esküvője után a Story Extra háziasszonyaként láthatjuk viszont. A sztár rengeteg pozitív energiával kezdte az októbert.

"Végre újra a Story Extra stúdiójában! Már nagyon hiányzott! Tele vagyok pozitív energiával, hála Nektek!!! Ölelés!!!" - írta a fotó mellé a fiatal műsorvezető, aki nemrég állt oltár elé a kedvesével. Zsófi és Zsolti a boldogító igent Nyíregyháza legszebb templomában mondta ki, ahová Sarka Kata az első vendégek között érkezett. A Nyerő Páros bájos szőkesége esküvője után visszatért a műsorvezetéshez, így mostantól a Story Extrában látható majd az RTL Klub műsorán.

Ki volt az elmúlt évek legszebb magyar celeb menyasszonya? Szavazz!

Szabó Zsófi október 1-jén mondta ki a boldogító igent párjának, ennek apropóján pedig összeszedtük az elmúlt évek híres celeb menyasszonyait. Neked kinek a ruhája tetszett legjobban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.