Visszaéltek Palvin Barbara nevével

modell Palvin Barbi visszaélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy arcmaszkot próbáltak Palvin Barbi nevével népszerűsíteni, de most lebukott az illető.

Egyre többen találkoztak már azzal a reklámmal, amelyben egy bizonyos fekete arcmaszkot mutatnak be. Állítólag a használata igen egyszerű, és mindent eltűntet az arcunkról. Olyan lesz tőle a bőrünk, akár a babáké.

Ezzel a képpel reklámozták a Black Maskot egy ál-Palvin Barbi profilon Forrás: Instagram/realbarbarapalvin

A Black Mask néven elterjedt kozmetikumot állítólag Palvin Barbival népszerűsítik. Egy

kamu Palvin Barbis Instagram fiókkal verték át

a jóhiszemű embereket. Elsőre nincs is semmi feltűnő a dologban, hiszen a profilkép egyezik a modell valódi oldalán megjelenített képpel, illetve a név is stimmel, vagy mégse?

Ha jobban megnézi az ember, akkor a második oldalhoz használt név kezdőbetűje nagy, míg az igazi Instagram felületnek kicsi. Illetve ugyanazok a képek vannak feltöltve, mint a 23 éves modell oldalára is, csak érdekes módon az összes fotó pár napja került csupán fel, és senki sem tetszikelte őket- tudta meg a Velvet.hu

A Black Mask videója Barbi arcképével indul, majd alatta rengeteg kommentet olvashatunk arról, hogy milyen fantasztikus termék ez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.