Küszöbön az eljegyzés? Bikiniben próbálgatott gyűrűket Nicole Scherzinger

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com/Splashnews.Com -
jegygyűrű énekesnő Nicole Scherzinger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár és kedvese Olaszországban lazulgattak, itt kapták őket lencsevégre egy igen sokatmondó szituációban a szemfüles paparazzik. 

A 38 éves Scherzinger és kedvese, a 25 éves teniszbajnok, Grigor Dimitrov az olaszországi Portofinóban pihen, ahol nem csak a tengert és egymás társaságát élvezték, de vásárolgattak is. Nem is akármit: a szerelmeseket egy ékszerboltban kapták lencsevégre, ahol Nicole bőszen próbálgatta a szebbnél szebb gyűrűket. Talán itt az idő, és hamarosan oltár elé áll az egyik legdögösebb énekesnő?

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com/Splashnews.Com

Nicole elég lazán öltözött fel gyűrűvásárláshoz: egy nyári nadrágot és bikinifelsőt viselt a láthatóan drága üzletben. Barátaik szerint azonban gyűrű ide vagy oda, Nicole és kedvese túlságosan másra vágynak. A fiú még nagyon fiatal, az énekesnő azonban már jó ideje családot akar: ezért is szakított tavaly Lewis Hamiltonnal.

Mi már csak arra lennénk kíváncsiak, ha Nicole gyerekre és férje vágyik, miért egy 25 éves sráccal kavar?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.