Harry herceg barátnője, Meghan Markle menyasszonyi ruhát öltött magára

menyasszonyi ruha Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és barátnője között dúl a szerelem, és már mindenki azt találgatja, hogy mikor lesz hivatalosan is tagja Meghan Markle a királyi családnak. Lehet, hogy ez nincs is olyan messze! A színésznő ugyanis már magára öltött egy fehér ruhát is...

Harry herceg sokáig volt egyedülálló mielőtt rátalált volna az amerikai színésznőre, Meghan Markle-re. Kapcsolatuk nyilvánosságra kerülése óta a sajtó és a rajongók árgus szemekkel figyelik a pár minden mozdulatát, és várják, hogy mikor fordul komolyabbra Harry és Meghan viszonya.

Meghan Markle menyasszonyi ruhát öltött Forrás: Northfoto

II. Erzsébeten kívül - aki állítólag nem nézi jó szemmel a kapcsolatot - mindenki arra vár, hogy mikor történik meg a lánykérés és aztán az esküvő. Addig is

Meghan Markle sűrűn próbálgatja az esküvői ruhákat!

Sorozatának legújabb részében egy gyönyörű menyasszonyi ruhában tündököl, amit a készítők természetesen a trailerbe is bevágtak. Hiába készül egyelőre csupán a színésznő karaktere oltár elé állni, mindenki reméli, hogy hamarosan Meghan Markle és Harry herceg is kimondja a boldogító igent.

A rajongók legalábbis szentül hiszik, hogy a sorozat menyasszonyi ruhás jelenete nem lehet véletlen.

Biztosak abban, hogy ez egy utalás Meghan Markle magánéletére!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.