Szőrszálhúzogatással tölti a napjait egy koreai nő: videó

videó szőrszál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Létezik egy koreai nő, akit egy egész tömeg követ az Instagramon, pedig nem csinál mást, csak szőrszálakat húzogat. 

Létezik egy Tweezist nevű Instagram fiók, amelynek több, mint százezer követője van. Az oldal üzemeltetője pedig egyetlen dologgal érte ezt el: benőtt szőrszálak kihúzkodásáról készít makrovideókat. A fiók egy harminc körüli koreai nőhöz tartozik, aki szándékosan nem árulja el a nevét, azt azonban igen, hogy miért hozta létre ezt az oldalt:

"9 éves voltam, mikor eltörött a lábam, ezért 2,5 hónapig gipszet kellett viselnem. Aki már hordott gipszet az tudja, hogy alatta bizony ennyi idő alatt rendesen megnő a szőr. Éppen ezért én már 9 évesen borotválkozni kezdtem, arról azonban fogalmam sem volt, hogy hogyan kell ezt jól csinálni. Az aftershave termékekről meg végképp nem tudtam semmit. Így hát döbbenetesen sok szőrszál nőtt be a bőröm alá, amiket mostmár előszeretettel húzkodok ki csipesszel. És ahogy látjátok, szuper videókat is készítek róluk."

Újra trend a szőrös - 20%-kal kevesebb fiatal szőrteleníti a hónalját, mint 3 éve

Egy brit piackutató cég most közzétett jelentése szerint 2013-ban a 16-24 éves nők 95 százaléka eltávolította a nem kívánatos szőrt a testéről, de 2016-ra ez az arány 77 százalékra esett vissza. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.