Újra trend a szőrös - 20 százalékkal kevesebb fiatal szőrteleníti a hónalját, mint 3 éve

fashion week szőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy brit piackutató cég most közzétett jelentése szerint 2013-ban a 16-24 éves nők 95 százaléka eltávolította a nem kívánatos szőrt a testéről, de 2016-ra ez az arány 77 százalékra esett vissza.

A Mintel piackutató intézet ebből arra következtet, hogy a szőrös hónaljat villantó sztárok, így Madonna, Drew Barrymore vagy Miley Cyrus példája ösztönzi a fiatalokat arra, hogy ők is vállalják a testüket a maga természetes valójában - írja a Joy.

Tény, egyre többször előfordul, hogy az Instagramjukon, esetleg a vörös szőnyegen villantanak kikandikáló szőröket a sztárok, Madonna lánya, Lourdes például nem zavartatta magát bikinijében.

Madonna lánya, Lourdes is szőrös hónaljat villantott Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Lola Kirke pedig a Golden Globe-gálánjelent meg borotválatlan hónaljjal.

Lola Kirke hónaljszőrt villantott a Golden Globe díjátadón Forrás: NORTHFOTO/©Tammie Arroyo-GG17/AFF-USA.com/©Tammie Arroyo-Gg17/Aff-Usa.Com

Nemrégiben Bella Thorne elképesztően szőrös lábakkalvonult a vörös szőnyegen. A sajtó persze igénytelennek nevezte, de a trendet elnézve, nem arról lehet szó, hogy nem volt ideje lecsupaszítani magát.

/1602/12_k_2016222164420

A minap óriási vitát robbantott ki egy fitneszblogger lány története, aki már régóta nem szőrtelenített. Az ügyben Soma Mamagésa is megszólalt. "Az egész egy nonszensz. Gondoljatok bele, arról beszélgetünk a tévében, több százezer ember hallatára, hogy valaki természetesen olyan, amilyen. Az egész azért üzen egy olyan dolgot is, hogy mennyire működik a trend, a manipuláció, a birkásítás" - nyilatkozta Morgan Morgan Mikenas képei kapcsán.

Imádja az internet Morgan Mikenas a lány aki egy éve nem szőrtelenít Forrás: Instagram

/1406/N_k_s201465135830

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.