Ernyey Béla színész megmutatta 38 évvel fiatalabb feleségét Balaton Dórát

fashion week év étterme Ernyey Béla Várkert bazár színész ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű feleségével vett részt a Dining Guide Díjátadó Gálán Ernyey Béla. Az esményről fotókat is közzé tett a hivatalos Facebook-oldalán. 

A 76 éves színész kilenc éve vette feleségül a 38 évvel fiatalabb Balaton Dórát. A párt a Várkert Bazárban, a Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gáláján fotózták le, Ernyey Béla pedig büszkén mutatta meg a közösségi oldalán szép feleségét.

Ahogyan az lenni szokott - az elismerő szavak mellett - kritika is érkezett a fotókhoz: "Nagyon szép hölgy az Anita, de már neki sem ártana, ha hosszabb lenne a szoknyája. Térdközépre gondolta.Sokkal elegánsabb" - írta egy kommentelő, amit Ernyei nem is hagyott szó nélkül: "Who the F... is Anita?????????? Viszont feleségem, Dóri szerintem nyugodtan hordhat akármilyen rövid szoknyát..." - válaszolt. A szóváltás folytatását a színész Facebook-oldalán olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.