Állítják: Gyurta Dániel szakított Cserpes Laurával

Forrás: Instagram/cserpeslaura -
Cserpes Laura Gyurta Dániel szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyurta Dani és Cserpes Laura kapcsolata másfél év után ment tönkre, de egyelőre egyikük sem nyilatkozott a szakításról. A jelek azonban arra utalnak, hogy Gyurta Dani volt az, aki véget vetett a románcnak. 

Gyurta Dániel és Cserpes Laura kapcsolata másfél év után ért véget, de még egyik fél sem nyilatkozott a szakításról. Csupán a pár egyik ismerőse erősítette meg a hírt, amit sem Laura sem Dani nem tagadott. Részletek azonban nem derültek ki arról, hogy mi is vezetett a kapcsolat végéhez, csak annyi derült ki, hogy egy ideje már voltak problémáik, amin a sok munka sem segített.

Amikor még minden rendben volt Forrás: Instagram/cserpeslaura

Mindketten hallgatásba burkolóztak, de a Bors szerint egyértelmű, hogy Laurának fáj jobban a szakítás, hiszen az ő közösségi oldalát lepték el szomorú fotók, ami egyúttal azt is jelenti, hogy nem ő volt az, aki véget vetett a románcnak. Ezt mondta legalábbis a lapnak nyilatkozó szakértő. "Egy párkapcsolatban valamelyik fél mindig jobban szeret, mint a másik. Ha szakításra kerül a sor, ő nagyobbat is sérül. Ez a gyász és az elköszönés folyamata is lehet, de az is, hogy reménykedik a folytatásban, és még nem sikerült elfogadnia a tényt: valami véget ért. Ez megérintheti a fiút, ha nem volt elég biztos a döntésében, de az is lehet, hogy idegesíti, vagy abszolút helyén kezeli a dolgot" - mondta Gelsei Bernadett párkapcsolati specialista.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.