Megkéselhették a 17 évesen elhunyt focistát, Bódis Lajost

Forrás: Thinkstock -
halál késelés focista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
17 évesen elhunyt a Nagykáta Sportegyesület U19-es korosztályú csapatának labdarúgója, sajtóértesülések szerint megkéselték a fiatalt. 

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, tragikus hirtelenséggel és fájdalmasan fiatalon halt meg egy magyar sportoló február 11-én. Bódis Lajos mindössze 17 éves volt, még előtte állt az élet és focista karrierje. A Nagykáta Sportegyesület U19-es korosztályú csapatában játszott, de életét vesztette. A szomorú hírről a klubja számolt be, ám akkor még nem lehetett tudni, mi vezetett a fiatal halálához.

Megkéselhették a fiatal focistát (Képünk illusztráció.) Forrás: Thinkstock

A 24.hu információi szerint azonban megkéselték Bódis Lajost. Szombaton Tápiószentmárton egyik utcájában történt halálos késelés: a 25 éves férfi társaival együtt 2018. február 10-én este Tápiószentmárton egyik utcájában előbb szóváltásba, majd dulakodásba keveredett egy másik társaság tagjaival.

Az összetűzés során a 25 éves férfi egy késsel megszúrt egy másik férfit, aki elsődleges adatok szerint életveszélyes sérülést szenvedett, később a kórházban pedig életét vesztette.

A gyanúsított társaival közösen bántalmazott további két főt is, akik jelenlegi adatok szerint könnyű sérülést szenvedtek. A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, majd az üggyel összefüggésben négy tápiószentmártoni férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

A 25 éves férfit őrizetbe vették, ellene a továbbiakban emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás

- olvasható a Police.hu oldalán, és

a lap információi szerint Bódis Lajos volt az a fiatal, aki életét vesztette.

A rendőrség csak annyit közölt, hogy az áldozat egy tápiószentmártoni fiatal, de a nevét a jogszabályok értelmében nem árulhatták el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.