globális felmelegedés időutazás időutazó UFO üvegházhatás Randevú földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1981-ben utazott az időben Alexander Smith, aki fotót is mutatott arról, milyen lesz a világ 2118-ban. Azt mondja, az emberek robotokkal randevúznak majd, és mindenkinek fehér ruhát hord a mindennapokban. Azt is elárulta, mikor érkeznek a földre más bolygó lakói.

Még a 21. században meglátogatják a Földet az ufók - állítja Alexander Smith, aki 1981-ben utazott 2118-ba. A The Sun cikke szerint a férfit kórházba szállították a jövőben, ahol igencsak ámulatba ejtette az őt kezelők ruházata, hiszen a jövőben mindenki kizárólag fehéret visel. Olyan nőt is látott, aki egy robotférfival randevúzott.

Az Apex TV-nek adott interjújában a férfi azt is elmondta, hogy a zenét már nem fülhallgatón keresztül hallgatjuk majd, hanem közvetlenül az agyba vezetik. És a számára legszebb zenét is a jövőben hallotta eddig.

Azt is leszögezte, hogy a Földet fenyegető legnagyobb veszélyek között van a globális felmelegedés és a tengerszint emelkedése is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.