Demcsák Zsuzsának nincs anyagi segítsége

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa -
Demcsák Zsuzsa pénz segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető sokkal lassabb tempót diktál azóta, hogy eltűnt a képernyőről. Előtte folyamatosan csak dolgozott, hiszen nem volt anyagi segítsége.

Demcsák Zsuzsa azóta nem nagyon nyilatkozott, hogy távozott a képernyőkről, most azonban elárulta, hogyan telnek a napjai tévézés nélkül. Az egykori műsorvezetőnek rengeteg ideje lett a gyermekeire, és persze saját magára is, szemben a korábbi életével, amikor megállás nélkül csak dolgozott és dolgozott.

Demcsák Zsuzsának nincs anyagi segítsége Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

Borzasztó, ha az ember mindig egyedül van. Annyit vettem észre, hogy megállás nélkül dolgozom, egyedül nevelek két gyereket úgy, hogy nincsen semmilyen anyagi segítségem, támogatásom. A sárga csekkek meg csak jönnek és jönnek, a nap végén pedig egyedül maradok a gondolataimmal. El kellett fogadnom, hogy én, aki mindig az erőmről voltam híres, lehetek gyenge is" – árulta el a Hot! Magazinnak Zsuzsa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.