Megszületett az ítélet Shane Tusup őrjöngésének ügyében: vesztett az amerikai edző

Fotó: Mudra László - Origo -
Darren Ward bíróság ítélet Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusup tavaly áprilisban fenyegette meg edzőtársát, Darren Wardot a debreceni országos bajnokságon, aki bírósághoz fordult. Megszületett az ítélet. 

Shane Tusup tavaly áprilisban a medence mellett fenyegette és lökdöste Darren Wardot, az Iron Aquatics edzőjét, mert nem nevezte be a versenyre a férfi váltót. "Te barom, ha még egyszer ilyet csinálsz, megöllek!" - ordította Tusup Wardnak. A történtek után meg is váltak a skót edzőtől, aki sérelmei miatt munkaügyi és személyiségi jogi pert indított. Előbbit bíróságon kívül sikerült rendezniük, utóbbi ügyében pedig most született döntés.

Shane Tusupot bajba keverte heves természete Fotó: Mudra László - Origo

Shane Tusup elbukta a pert,

a bíróság 135 ezer forint perköltség megfizetésére kötelezte az edzőt,

valamint eltiltotta őt a további jogsértéstől, és magánlevélben kell bocsánatot kérnie egykori kollégájától – írja a Blikk. A lap utol is érte Darren Wardot, aki elárulta, pénzt nem szeretne, csak azt, hogy elismerjék, Tusup cége megsértette személyiségi – az emberi méltósághoz, a becsülethez és a jó hírnévhez fűződő – jogait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.