Magyarországra érkezik Emir Kusturica

Forrás: XINHUA/Xinhua News Agency/Zheng Huansong -
rendező fesztivál Emir Kusturica koncert együttes
Hamarosan újabb világsztár érkezik Budapestre: hazánkba látogat ugyanis Emir Kusturica.

Már-már hozzászokhattunk ahhoz, hogy havonta új világsztár látogat Budapestre. Jelenleg Magyarországon forgat Will Smith és hamarosan Priscilla Presley is megérkezik. Most pedig kiderült, hogy alig másfél héten belül a világhírű rendezőt, Emir Kusturicát is hazánkban köszönthetjük.

Kusturica együttesével, az Emir Kusturica and The No Smokinggal látogat el hozzánk, és lép fel június 15-én a Hősök terén a XXIII. Duna Karneválon.

Emir Kusturica Magyarországra látogat Forrás: XINHUA/Xinhua News Agency/Zheng Huansong

Az biztos, hogy ajánlott kényelmes cipőben érkezni Kusturicáék koncertjére. Egyszerűen nem lehet megállni táncolás nélkül, olyan jó hangulatot teremtenek. Ebben nagy szerepe van Emirnek, de persze a többi zenésznek is. Olyan mesterien keverik az ethno és punk rock stílusokat, hogy önmagában is felejthetetlen élményekkel gazdagítják a résztvevőket" – mondta a Ripostnak Jánosi Katalin, a fesztivál sajtószóvivője.

Meghan Markle exférje, Trevor Engelson eljegyezte barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180605-meghan-markle-exferje-trevor-engelson-eljegyezte-baratnojet.htmlMeghan Markle exférje a királyi esküvő után két héttel eljegyezte barátnőjét: évek óta egy párt alkotnak. TV + Sztárok--Johnny Depp ijesztően lefogyott, most kiderült, miérthttp://www.life.hu/sztarok/20180605-johnny-depp-ijesztoen-lefogyott-most-kiderult-miert.htmlA napokban jelentek meg a hírek arról, hogy ijesztő fogyás jeleit vették észre a rajongók Johnny Deppen. Most az is kiderült, mi okozta a színésznél a hirtelen változást. TV + Sztárok--Pintér Tibor házasként beleszeretett tanítványábahttp://www.life.hu/sztarok/20180605-pinter-tibor-hazaskent-beleszeretett-tanitvanyaba.htmlPintér Tibor Várkonyi Andrea vendége volt a Micsoda Nők! című műsorban, itt vallott legnagyobb szerelmi drámájáról: házasként beleszeretett tanítványába TV + SztárokOrigoHosszú Katinka visszakapta Facebook-oldaláthttp://www.life.hu/sztarok/20180605-hosszu-katinka-visszakapta-facebook-oldalat.htmlHosszú Katinka eltűnt Facebookról azután, hogy bejelentette, Shane-nel végleg elválnak útjaik. Most azonban visszatárt a közösségi oldalra. TV + SztárokOrigoNövényi Norbertet börtönbüntetésre ítéltékhttp://www.life.hu/sztarok/20180605-novenyi-norbertet-bortonbuntetesre-iteltek.htmlÉvek óta húzódó adócsalási ügyben hozott ítéletet a Fővárosi Törvényszék: nem jogerősen börtönre ítélték Növényi Norbertet. TV + Sztárok--Stephen Belafonte, Mel B exférje attól fél, hogy az énekesnő meg akarja ölnihttp://www.life.hu/sztarok/20180605-stephen-belafonte-mel-b-exferje-attol-fel-hogy-az-enekesno-meg-akarja-olni.htmlAzonnali védelmet kért a bíróságtól Mel B exférje, ugyanis úgy érzi, egykori felesége meg akarja ölni, vagy börtönbe akarja küldeni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.