szuperképesség ValóVilág 9 VV Roli VV Hunor védettség VV Zsuzsu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akarta felhasználni a szuperképességét Hunor a ValóVilág 9 villájában, így átadta azt barátjának, a párbajozni készülő Rolinak. Így ő veheti le a lila, védettséget jelentő kendőt Zsuzsuról. 

Zsuzsu győztes párbaja után kiválasztást tartottak a ValóVilág 9 villájában. Roli felhasználta egyik szuperképességét, azaz elvette Zsuzsutól a jelrakás lehetőségét, ám még így sem tudta megakadályozni, hogy őt küldjék párbajra.

Hunor most csavart egyet a játékon, ugyanis a saját szuperképességét, azaz hogy levehesse valakiről a védettséget jelentő lila kendőt, most átadta Rolinak. Rolinak így lehetősége van levenni Zsuzsuról a kendőt. A játékban egyébként utoljára kapott védettséget a párbaj győztese.

"Én azért döntöttem úgy, hogy odaadom a Rolinak a szuperképességem, mert hát igazából ha nálam van, az olyan, mintha nála lenne. Én szerettem volna annyival megtámogatni itt bent a barátomat, hogy ha esetleg a Zsu lesz nála a pakliban, akkor vigye ki őt, és hogy ha ezzel hozzá tudok járulni, akkor szívesen átadom neki" – mondta Hunor. Így Roli már bármikor leveheti Zsuzsuról a kendőt. A riportszobában pedig elmondta, hogy bizonyára fel is fogja használni az új szuperképességét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.