Oláh Gergő kiakadt a hazai trágár szövegű zenészekre

Fotó: Mudra László - Origo -
trágárság Facebook zenészek Oláh Gergő
Oláh Gergő a Facebook-oldalán nyilvánított véleményt azokról a felkapott zenészekről, akik szerinte erkölcstelenséget közvetítenek a fiataloknak. 

Oláh Gergő tőle szokatlan módon kinyilvánította őszinte véleményét azokról a felkapott hazai zenészekről, akik szerinte nem a megfelelő értéket közvetítik. „Tudjátok én és sokan mások is, pont ezekért a srácokért, fiatalokért próbálok, próbálunk küzdeni, akiket azok az előadók érnek el leginkább, akik a trágárságot, erkölcstelenséget, szennyet, mocskot öntik a tizenéves generáció nyakába..." – írta Gergő rögtön az után, hogy kifejezte, mennyire dühíti őt ez a helyzet.

Oláh Gergő kiakadt Fotó: Mudra László - Origo

A csontomig hatolva dühít és háborítja a lelkemet, elszomorít ez az egész jelenség, ami tudom, volt, van és lesz....

Számomra felelőtlenül használják és szégyenítik meg az ilyen szövegek, előadók, azt a csodát, amit zenének hívnak...!"

Csodás szerelmes fotók készültek Szinetár Dóráról és Makranczi Zalánrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190412-csodas-szerelmes-fotok-keszultek-szinetar-dorarol-es-makranczi-zalanrol.htmlSzinetár Dóra színésznő nagyon aktív közösségi oldalán. Gyakran enged bepillantást mindennapjaiba. Most megmutatta, hogy róla és férjéről, Makranczi Zalánról csodás képek készültke. TV + SztárokOrigoDamu Roland visszatérhet a színpadrahttp://www.life.hu/sztarok/20190412-damu-roland-visszaterhet-a-szinpadra.htmlÚgy tűnik, Damu Roland hamarosan visszatér a színpadra. TV + Sztárok--Bikiniben mutatta meg bomba alakját Iszak Eszti – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190412-bikiniben-mutatta-meg-bomba-alakjat-iszak-eszti.htmlIszak Eszti egy bikinis fotóval nosztalgiázik. TV + Sztárok--Üvegpohárral dobták meg a Nemazalány-Lil G rapduót egy koncertenhttp://www.life.hu/sztarok/20190412-uvegpoharral-dobtak-meg-a-nemazalanylilg-rapduot-egy-koncerten.htmlSzegeden koncertezett a lányokból álló rapduó, Nemazalány és Lil G. A nézőtérről valaki feléjük dobott egy üvegpoharat. A koncertnek helyet adó klub, a JATE közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban. TV + Sztárok--Két mentor távozik a brit X Factroból: Robbie Williams és felesége szállnak kihttp://www.life.hu/sztarok/20190412-ket-mentor-tavozik-a-brit-x-factrobol-robbie-williams-es-felesege-szallnak-ki.htmlItthon Radics Gigi távozik az X-Faktorból, de nem csak hazánkban történik változás a tehetségkutató mentorai körül. TV + SztárokOrigoElfogadta a pénzbírságot Kökény Attila: részletekben fizeti ki az egymillióthttp://www.life.hu/sztarok/20190412-elfogadta-a-penzbirsagot-kokeny-attila-reszletekben-fizeti-ki-az-egymilliot.htmlKökény Attila elfogadta a pénzbüntetést, amit nemrég kiszabott rá a bíróság. Részletekben kell fizetnie, így megússza a szabadságvesztést a vesztegetéssel vádolt énekes. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.