Opitz Barbi producernek tanul: másoknak is zenét akar írni

producer Opitz Barbi szakma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
16 évesen nyerte meg az X-Faktor tehetségkutatóját Opitz Barbi, aki a verseny óta több új dalt is készített, valamint folyamatosan koncertezik. Ezúttal pedig új fába vágja a fejszéjét.

A hatalmas hajkoronájáról híres énekesnő az éneklés mellett zenéket is ír. Ezt pedig hivatalosan is szeretné folytatni, ezért producernek akar tanulni. Szeretne másoknak is dalokat írni.

Opitz Barbi énekes Fotó: Polyak Attila - Origo

"Jövő héttől producerképző iskolába járok. Nagyon várom. Megtanulok zenei alapokat készíteni. El tudom képzelni, hogy más előadóknak is írjak zenét. Nem egyszerű feladat ám! A tanulás nekem mindig is fontos volt, természetesen befejeztem az iskolát. Kitűnő tanuló voltam, nem tehettem meg, hogy nem érettségizem le" - mesélte a Borsnak Barbi, aki természetesen a tanulást sem hanyagolta el, miután felfedezték tehetségét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.