Bakács Tibor öngyilkossággal fenyegetőzik: "Nincs értelme az életemnek”

Forrás: MTI/Beliczay László -
halál öngyilkos Bakács Tibor Settenkedő öngyilkosság család Bakács Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bakács Tibor két héttel ezelőtt fakadt ki a Facebookon: kilátástalannak érzi a helyzetét, ezért gondolja azt, hogy nincs miért tovább élnie.

Bakács kálváriája még 2011-ben kezdődött, amikor ellopott egy szalámit egy áruházból. A lopásból országos ügy lett, aminek hatására minden munkahelyéről kirúgták, és tényleg nagyon rossz helyzetbe került. Bakács Tibor két héttel ezelőtt öngyilkossággal fenyegetőzött közösségi oldalán.

"A példa számomra Simon Weil lesz, aki miután zsidó volt, úgy döntött a háború végén, hogy nem eszik többet, mint a koncentrációs tábor lakói. Hamar éhen halt. Tehát ne írjatok nekem, ne telefonáljatok,

nem reagálok semmire, a saját döntésemet képes vagyok végrehajtani."

Forrás: MTI/Beliczay László

Sokan írtak akkor Bakács Facebook oldalára, volt, aki segítséget, ételt ajánlott neki. A Settenkedő most a Best magazinnak nyilatkozott. Elmondta, hogy nem mondott le a tervéről, a helyzetén pedig az sem segít, hogy nehezen bírja a karantént és bezárt a Szimpla nevű hely is, ahol az utóbbi időben dolgozott.

A hetilapnak megerősítette, hogy régóta foglalkoztatja az öngyilkosság gondolata, de mivel ez olyan bűn, ami alól nincs feloldozás, inkább nem eszik, és várja, mikor lesz vége az életének.

„Se család, se munka, nincs értelme az életemnek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.