A Viszkis tanácsokat adott a most szabadul Kaiser Edének az újrakezdésről

Forrás: Mtl -
tanács Viszkis Kaiser Ede
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszabadult a börtönből Kaiser Ede, akit előbb tévesen ítéltek el a móri mészárlásért, de végül más bűncselekmények miatt 18 évet kapott. A Viszkis tanácsokkal látta el és elárulta, mi lesz szerinte a legnehezebb a számára. 

Kaiser Edét a móri mészárlás miatt ítélték el, de kiderült, hogy tévesen, más bűncselekmények miatt azonban ülnie kellett, 18 év után most szabadult. A férfi első útja a szüleihez vezetett, ahogy azt már korábban elmondta. Ambrus Attila - aki a börtönben találkozott is Kaiser Edével - elmondta, szerinte mi lesz a legnehezebb a szabadulás után a számára.

Ambrus Attila szerint a beilleszkedés lesz a legnehezebb Kaiser Edének Forrás: Mtl

"Minden eset más és más! Én csupán 13 évig voltam bent, tehát kevesebbet, mint ő, de annyit mindenképpen érdemes megjegyezni, hogy kik állnak most Ede mellett. Nekem az volt a szerencsém, hogy a barátaim őszintén segíteni szerettek volna rajtam" - mondta a Borsnak a Viszkis. Hozzátette, szerinte a beilleszkedés lesz a legnehezebb. "

Kiemelten fontos, hogy Ede is képes legyen ezeket a nem túl kedves megjegyzéseket elengedni a füle mellett"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.