Paul Walker vissza akart vonulni, hogy főállású apa lehessen

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Paul Walker Meadow Walker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi döntést hozott meg halála előtt nem sokkal Paul Walker. 

Ahogy azt korábban megírtuk, 2013 novemberében történt az a tragikus baleset, amiben Paul Walker, a jóképű színész életét vesztette. Barátja vezette a Porschét, amivel egy fának ütköztek. A sofőr elvesztette uralmát az autó fölött, a jármű a becsapódás után kigyulladt.

Már sok év telt el a sztár halála óta, ám még mindig napvilágra kerülnek olyan információk, amelyekről még nem hallottunk korábban. Most például kiderült, hogy Walker a halála előtt éppen azt tervezgette, hogy felhagy a színészkedéssel, visszavonul, és kislánya nevelésére koncentrál.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Ezt sajnos már azután találta ki, hogy aláírt egy három fílmes szerződést, ami természetesen rettentően sok pénzt hozott volna a konyhára. Paul aztán megbánta döntését, szerette volna visszacsinálni a dolgokat, ám időközben sajnos bekövetkezett a tragédia - írta meg a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.