Stresszelt és éhezett a győri késelős diák, ezért nem volt tudatánál? - Videó

Forrás: kisalföld.hu/H. Baranyai Edina -
késelés diák tanár győri késelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazaengedték a győri diákot, aki megkéselte tanárnőjét, mert az rossz jegyet adott neki. Ügyvédje elmondta, a szakértői vélemény szerint a fiú teljesen beszámíthatatlan állapotban volt, amikor az eset történt.

Otthon várja az ítéletet a győri diák, aki késsel támadta meg tanárnőjét még tavaly, amiért az hármast adott neki a fizika dolgozatára. Egy másik tanuló szedte le az őrjöngő Andrást a nőről, ennek köszönhetően a tanárnő túlélte a támadást.

A fiú ügyvédje a Mokkában elmondta, a kamasz távoktatásban folytatja az iskolát. András nem emlékszik a történtekre, nem tud magyarázatot adni rá, de tisztában van tettének a súlyával.

Dr. Faragó András elmondta, a szakértői vélemény szerint a fiú egyáltalán nem volt beszámítható állapotban, amikor a késelés történt. Annyira stresszelt ugyanis az iskola miatt, hogy gyakorlatilag nem evett, a cukorszintje drasztikusan lecsökkent, ehhez társult még más pszichés zavar, ezek együttesen vezetettek oda, hogy tudatán kívül cselekedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.