Dózsa György úti gázoló M. Richárd rendőrség bűnügyi felügyelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dózsa György úti gázoló, M. Richárd bűnügyi felügyelet alá került, ami azt jelenti, hogy nem hagyhatja el a fővárost és hetente kétszer jelentkeznie kell a rendőrségen.

M. Richárd 2017 májusában a Dózsa György úton történt gázolás miatt első fokon négy év fegyházat kapott, ennek ellenére az ítélet után szabadon távozhatott a bíróságról úgy, hogy az ügyézség a letartóztatását kérte.

M. Richárdot bűnügyi felügyelet alá helyezték Fotó: Polyák Attila - Origo

Azóta a vádhatóság fellebezett a döntés ellen, így most másodfokon mégiscsak elrendelték M. Richárd bűnügyi felügyeletét

- írja a mel.hu.

A másodfokú ügyészség egyetértett azzal is, hogy lényegesen súlyosabb büntetést kell kiszabni a férfire, ráadásul időközben a Központi Nyomozó Főügyészség is vádat emelt ellene korrupciós bűncselekmények miatt, sőt egy újabb szabálysértési eljárás is indult ellene engedély nélküli járművezetés miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.