Dózsa György úti gázoló szabálysértés M. Richárd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dózsa György úton halálos balesetet okozó M. Richárdot ezúttal egy konditeremben büntették meg, ahol nem lett volna szabad tartózkodnia járványügyi intézkedések miatt.

M.Richárdot, aki a Dózsa György úti balesetet okozta, eltiltották a vezetéstől, nemrég mégis rajtakapták a volán mögött.

Most viszont újabb szabályszegést követett el a férfi. A járványügyi intézkedések értelmében az edzőtermek nem lehetnek nyitva, tilos ott edzeni bárkinek is. Ám a férfi mégis egy újpesti konditeremben sportolt.

M. Richárd ezúttal egy konditeremben követett el szabályszegést. Fotó: Polyák Attila - Origo

A rendőrök feljelentették M. Richárdot és a másik hat embert, akik még rajta kívül ott tartózkodtak.
„A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei 2020. december 2-án az esti órákban a járványügyi szabályok megsértése miatt intézkedtek egy újpesti edzőteremben, ahol a 2017 tavaszán történt Dózsa György úti baleset egyik érintettje is jelen volt. Vele, valamint a teremben tartózkodó további hat fővel szemben a rendőrök védelmi intézkedés megszegése szabálysértés miatt szabálysértési feljelentést tettek" – adta hírül a BRFK.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.