Szenzáció! Lencsevégre kapták Észak-Amerika legkeresettebb szörnyetegét

Szörnyeteg Nagylábú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagylábú (angolul bigfoot) létezését lábnyomán kívül eddig semmi sem bizonyította. Most mégis van rá esély, hogy egy nagylábvadász levideózta Észak-Amerika állítólagos szörnyetegét.

A férfi egy sötét alakot filmezett le, aki furcsa testtartással sétál át egy mezőn. A videó nagy port kavart, bár sokak szerint a sötét humanoid alak egy ember, aki magányosan sétál az erdőben - adta hírül a Daily Star.

A videót a BRFO Facebook oldalán osztotta meg Tyler Howell, aki szenvedélyes nagylábvadász. A videóban látszik, ahogy a magányos alak lassan mozog az elektromos vezetékek alatt, egy tisztáson keresztül sétál át a bal oldali sűrű erdő felé.

bigfoot nagylábú jeti szörny Forrás: YouTube/Top Fives

A kriptozoológia rajongóinak megmozgatta a fantáziáját a felvétel, szerintük van rá esély, hogy valóban nagylábút látunk a videón:

"Valóban messze volt, hogy el lehessen dönteni, de azt néztem, milyen gyorsan lefedi ezt a teret ... gyorsabbnak tűnik, mint amire az ember képes" - kommentálta az egyik férfi.

Mások viszont azt gondolják, hogy az alaknak egyenes testtartása és emberi járása van és egyáltalán nem hasonlít a nagy, szőrrel borított szörnyetegre, melyet 400 éve láttak utoljára Észak-Amerika pusztájában. Nem ez az első alkalom, hogy lencsevégre kapták az állítólagos Nagylábot, legutóbb a Yellostone Nemzeti Parkban készült videó a szörnyről.

Ön szerint Nagyláb vagy ember? A videót itt tudod megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.