Gálvölgyi János szomorú vallomása: "Cserháti Zsuzsán nem lehetett segíteni..."

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
Gálvölgyi János Cserháti Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gálvölgyi János és Cserháti Zsuzsa nagyon jó barátok voltak egykor. A színész azonban hiába próbált segíteni az énekesnőnek, nem tudott.

Cserháti Zsuzsa hihetetlenül tehetséges volt, de komoly lelki problémákkal küzdött. Az énekesnő 2003-ban távozott az élők sorából. Gálvölgyi János a kezdetektől nagyon jó barátságot ápolt Cserháti Zsuzsával, de hiába próbált rajta segíteni.

Gálvölgyi János Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

"Már akkor ismertem, amikor a Divatcsarnokban az illatszerosztályon volt eladó. Mindig eltette nekem az ólevendula-kölnit, nagyon jó barátom volt. Aztán jöttek az építőtáborok, és ott Cserháti egy szál strandpapucsban és egy erősítővel énekelt, én meg paródiákat adtam elő" - mondta a színművész Lali király CsütörTöke című műsorában.

"Cserháti Zsuzsán nem lehetett segíteni... Amikor eltűnt, hagytam neki üzeneteket mindenütt, ahol csak felbukkanhatott, de annyit sem tett meg, hogy visszahívjon. Nem lehetett megmenteni. Karinthynak van a Buta kis nyúl című írása, amely arról szól, hogy csak meg akarja simogatni a buta kis nyulat, de nem hagyja magát. Cserháti sem hagyta magát. Az élete, a sorsa így volt megírva. Csodálatos tehetség volt ő, ha volt valaha Magyarországon ÉNEKESNŐ, csupa nagybetűvel írva, ez volt Cserháti" - idézi a Blikk Gálvölgyi János szavait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.