Berobbant a lángoló daruskocsi mentés közben: a tűzoltók arca szinte meg se rezzent - Videó

Forrás: 123RF/Andrejs Poplavskis -
tűzeset daru tűzoltók videó robbanás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiégett egy daru az M0 lehajtóján, ráadásul az út és környezete is tönkrement. Szerencsére azonban senki sem sérült meg és ez a legfontosabb.

A Magyar Közút Instagram-oldalán tette közzé, hogy egy Vác felé tartó jól karbantartott 10 éves daru műszaki okokból - olajfolyás miatt - félreállt az úton. Sajnos az olaj begyulladt és ennek következtében kiégett a teljes jármű és az út és annak környezete is jelentősen sérült.

Megégett a szalagkorlát, a táblák, a fém beleégett a burkolatba, a megégett gumi-műanyag-alumínium elegy miatt a bitumen kijött, a burkolatot így fel kell marni és 50 méter hosszan teljesen ki kell cserélni. Ezen kívül a több száz méternyi olajfolyás nyomainak eltüntetéséhez kőporlisztet is kiszórt a Dunakeszi mérnökség.

A mentési munkákról rövid videó is készült és nagyon jól látszik, milyen acélidegei vannak a tűzoltóknak, meg sem rezzentek a robbanásnál!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.