Furcsaságok Latinovits Zoltán halála körül: ezt jelentette a két vonatvezető

Forrás: A veszprémi Petőfi Színház szívességéből -
Frenreisz Károly öngyilkos Latinovits Zoltán öngyilkosság vonat Latinovits Zoltán halála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Frenreisz Károly, Latinovits Zoltán öccse a Best magazinnak nyilatkozott a színészóriás haláláról. Sokan azt gondolták, hogy baleset történt, de Frenreisz azt mondja, a legújabb bizonyítékok szerint is öngyilkosság történt.

Frenreisz Károly azt állítja, hogy bátyja szándékosan feküdt a vonat alá. A mozdonyvezető vallomása szerint Latinovits tárt karokkal állt a síneken, ám a vonat megállíthatatlan volt.

Latinovits Zoltán halálakor egyedül a Szabad Európa Rádió számolt be öngyilkosságként a tragédiáról. Mindenki más balesetként állította be a történteket. Frenreisz azt mondja, a vizsgálatok feltűnően hanyag módon zajlottak, és hallomásra alapultak. Nem vizsgálta meg senki a vonatot, nem történt baleseti helyszínelés. Az állomás egyik dolgozója szerint a két mozdonyvezető azt jelentette, hogy a bejárati jelzőnél egy férfit láttak sétálni, aki a vonat közeledésekor a sínek felé rohant és a vonat elé ugrott.

Latinovits Zoltán halálakor nem volt helyszínelés Forrás: A veszprémi Petőfi Színház szívességéből

A színész halálának időpontja körül is bizonytalanság van: a MÁV-nak küldött jelentés alapján a baleset 19:40-kor történt, de ekkor a szerelvény még nem is futott be az állomásra, az csak 19:56-kor érkezett meg.

Ez is érdekelhet: Sötét titokra derült fény: ezért verte meg Ruttkai Évát Latinovits Zoltán

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.