Komoly műtétre vár Spáh Dávid édesapja: a Família Kft egykori színésze erre kéri az embereket

Spáh Dávid Família Kft. véradás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az emberek segítségét kéri a Família Kft. egykori szereplője Spáh Dávid. 70 éves édesapja komoly műtét előtt áll, amihez sok vérre lenne szüksége.

„A Papi rövidesen, pontosabban pénteken egy halaszthatatlan műtéten fog átesni, amelynek során nagy mennyiségű vér pótlására kell felkészülni. A családból sajnos nincs elég donor" – olvasható a felhívás Dávid Facebook-oldalán.

"Olyan hosszú műtéten, amelyen ő esik majd át, sok vért kell pótolni, ráadásul a Covid után sokkal nehezebbé váltak a véradás körülményei, ezért kérem az emberek segítségét" – nyilatkozta a Blikknek Dávid, aki rettenetesen aggódik beteg édesapjáért.

"Benne van a zabszem a fenekünkben, de apukám nagy életereje és optimizmusa példamutató a mi számunkra is. Az orvosok kezében vagyunk, de jó szakemberek kezében, bízunk benne, hogy minden jól alakul majd" - mondta el.

A közösségi összefogás eddig már sok emberen segített. A mai napig emlékszünk arra, amikor egy ország gyűjtött pénzt az SMA-betegségben szenvedő kis Zentének. A minap pedig egy baleset során a lábát elvesztő táncos fordult a nagyközönséghez. Róla itt írtunk.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.