Kulcsár Edináék pert nyertek Tibi atya ellen: "Örülök, hogy győzött az igazság"

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Tibi atya Kulcsár Edina Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tibi atya nevű blog szerzője Kulcsár Edináék gyereknevelési szokásait kritizálta, az ebből kialalkuló háború pedig a bíróságra vezetett. Kulcsár Edináék nyertek. 

A Tibi atya nevű blog szerzője és Kulcsár Edináék között tavaly januárban tört ki háború, miután a blogon megjelent egy kemény kritika. Tibi atya főleg a páros gyereknevelési szokásait kifogásolta, a konfliktus pedig odáig fajult, hogy a bíróság elé került az ügy. "Kikérem magamnak, hogy egy olyan oldal rágalmazzon bármilyen formában, amely tizenéves gyerekeknek hirdeti, hogy a vedelés mennyire menő" - mondta akkor Csuti.

Kulcsár Edina és Csuti nyertek Tibi atya ellen Fotó: Csudai Sándor - Origo

Most ügyükben végleges, vagyis másodfokú ítélet született: Kulcsár Edináék nyertek az "atya" ellen. Az oldal üzemeltetőjét bűnösnek találták kétrendbeli becsületsértésben, és egy év időtartamban próbaidőre bocsátották. Az ítélet jogerős, fellebbezésnek nincs helye - írja a Blikk.

Elégedett vagyok az ítélettel, örülök, hogy győzött az igazság.

A pár ügyvédje is elégedett.

A bíróság kimondta, hogy ügyfeleim nem minősülnek közszereplőknek, hiszen nem gyakorolnak közügyeket, a blogban megjelentek pedig megvalósították a becsületsértés törvényi tényállását"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.