Beleálltak a popsiját mutogató Sarka Katába: "Csak egyszer látnánk már húslevest főzni"

Sarka Kata fenék bőrnadrág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak, akik nem rajonganak Sarka Katáért, de azt még azok is elismerik, hogy bomba alakja van. A celebnő most egy fekete feszülős naciban mutatta meg kerek popsiját az Instagramon. Fanyalgók persze most is kommenteltek az oldalára, de ők sem a kinézetét kifogásolták. 

Sarka Kata - bár három gyerek édesanyja - irigylésre méltó alakja van. Nem is csoda, ugyanis nem csupán a táplálkozására figyel oda, hanem rendszeresen sportol is: a futás szerelmese.

Kata most azt is megmutatta, hogy a futás nem csupán fogyaszt, hanem kerek popsit is csinál annak, aki rendszeresen gyakorolja.

Persze most is volt, aki beleállt Katába: "Csak egyszer làtnànk màr húslevest főzni, ja, az már nem lenne ilyen menő" - írta az egyik kommentelő.

"Kata nagyon csinos vagy ebben a bőr szerkóban! Minden jót neked" - olvasható ugyanitt. "Tökéletes, minden férfi álma" - írta egy másik követője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.