Újabb fordulat: azt állítja a kétéves gyermekét meggyilkoló nő, hogy támadók végeztek a kicsivel

gyilkosság gyilkolás Szökés elszökött meggyilkolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszöktette fiát, majd tagadta a tettét a gyermekgyilkos magyar anya, aki Olaszországban végzett kétéves kisfiával.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, egy magyar nő megölte a gyermekét Olaszországban. Katalin azért végzett a kétéves kisfiúval, mert a bírói végzés kimondta, hogy át kell adnia őt az apának.Több késszúrással végzett a gyermekkel, majd a halott csecsemőt a Lidl pénztárjánál lévő futószalagra helyezte. Miután megölte, a gyermek apjának is elküldte a holttestről készült képet, amihez azt írta, hogy ha az övé nem lehet, akkor senkié.

A Tények ma este arról számolt be, hogy a rendőröknek azt mondta az anya, hogy megtámadták őket, és a kisfia olyan súlyosan megsérült, hogy meghalt. Az állításnak ellentmond, hogy Katalin lefotózta, és több embernek is fotót küldött a halott gyermekről. Sőt, az édesapa azt állítja, egy közös ismerősüket is felhívta az anya, aki a telefonban bevallotta szörnyű tettét. A gyilkosság előtti napon egyébként a szomszédok rendőrt hívtak Katalinra, mert nagyon agresszívan kiabált a gyerekével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.