Keleti Andrea a Hal a tortán műsorában: „Hogy lehet a Demcsák Zsuzsával jóban lenni?”

Demcsák Zsuzsa Vacsora Köllő Babett Hal a tortán Keleti Andrea beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hal a tortán legutóbbi részében Köllő Babett látta vendégül a sztárokat. Köztük volt a táncművésznő, Keleti Andrea is, aki nem várt véleményt fogalmazott meg a TV2 műsorvezetőjéről. 

Ismét sztárkavalkád gyűlt össze a Hal a tortán heti műsorában: a Sztárban sztár leszek! zsűritagja, Köllő Babett látta vendégül Ördög Nórát, Keleti Andreát, Zsidró Tamást és Katus Attilát. Az oda tartó úton azon morfondíroztak a celebek, hogy vajon ki fog segíteni a táncosnőnek. A Dancing with the Stars egyik zsűritagja, Ördög Nóra Demcsák Zsuzsára tippelt, majd Andrea a következő kérdésével váratlanul rosszindulatú megjegyzést tett Demcsákra:

Zsidró Tamás felhívta a figyelmét arra, hogy forog a kamera, és hogy ez felvételen is rajta lesz, de a kimondott szavak után már mindegy volt. Demcsák Zsuzsa és Babett egyébként valóban jó kapcsolatot ápolnak: a vacsora előkészítésében azonban kislánya, Milla segített neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.