Újabb világjárványt és ivóvízhiányt jósolt 2022-re Baba Vanga

Forrás: Shutterstock -
ivóvízhiány újabb világjárványt jósolt Baba Vanga jóslás Baba Vanga jóslat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baba Vanga, a misztikus bolgár jósnő sokak szerint előre látta a jövőt. A jóslatai közül jó néhány igaznak is bizonyult, így érthető, hogy még ma is adnak a szavára.

Habár Baba Vanga 1996-ban elhunyt, jóslatai a mai napig fennmaradtak. Baba gyermekkorában vakult meg, ekkor kapta látnoki képességeit. Leghíresebb jövendölései közé tartozik a 2001-es amerikai terrortámadás vagy Barack Obama elnökké választása. A közel harminc éve eltávozott jós előre tudta, mi fog történni az emberiséggel 2022-ben – írja a Bors.

Baba Vanga harminc évvel ezelőtt megjósolta, mi fog történni 2022-ben Forrás: Shutterstock

Idegen invázió

Ha még nem látogattak meg minket földönkívüliek, akkor 2022 az az év, amikor ez megváltozik – jósolta Baba Vanga. Persze ők nem biztos, hogy a legbarátságosabb lények lesznek.

Földrengések és cunamik

Az új évtől újabb pusztító földrengésekre és cunamikra számíthatunk a balkáni Nostradamus szerint. Konkrétan Ázsiában és Ausztráliában, ahol a jósnő szerint intenzív árvizeket fognak látni.

Egy újabb világjárvány

Mintha a világ nem szenvedett volna eleget a Covid-19 (és épp annak omikron változata) miatt, úgy tűnik, egy újabb világjárvány van készülőben, legalábbis a jövőlátó szerint. Megjósolta, hogy az éghajlatváltozás és a felmelegedő környezet miatt egy halálos vírus olvad ki Szibériában, mely az egész földgolyót megfertőzi majd.

Ivóvízhiány

Míg a Föld egyes sarkaiban halálos áradások és horrorisztikus cunamik fognak pusztítani, addig a nő szerint máshol egyáltalán nem lesz elegendő víz. Figyelmeztetett: a városok a következő 12 hónapban veszélyesen alacsony ivóvízkészlettel fognak szembesülni.

Indiai sáskajárás

Mintha a fenti természeti katasztrófák nem lennének elegek ahhoz, hogy az embereknek 2022-ben aggódniuk kelljen, Baba Vanga úgy véli, Indiát különleges támadás éri. Amint a hőmérséklet eléri az 50 fokot, sáskaraj támad majd a földekre, óriási pusztítást végezve.

Képernyők általi rabság

Valószínűleg 2022-ben úgy fogunk a képernyőkhöz ragadni, mint még soha korábban. A virtuális valóság technológiája olyan borzasztó gyors ütemben fejlődik, így valószínűleg ez a jóslat is beválik majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.