Csollány Szilveszter vakcina koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor kiderült, hogy Csollány Szilveszter súlyos beteg, úgy lehetett tudni: nem vette fel az oltásokat. Később kiderült, hogy kapott vakcinát, de már későn. Most Csollány Szilveszter egyik ismerőse osztott meg egy üzenetváltást a közösségi oldalon, amiből kiderül, mi  az igazság. 

"Az utobbi napokban nagyon sok alhir, talalgatas jelent meg a mediaban Csollany Szilveszter oltottsagaval kapcsolatban. Ezert alaptalanul es erdemtelenul sok negativ komment is felkerult rola. Voltak akik allitjak, hogy nem volt oltva de volt olyan is aki azt mondta 3 oltast kapott, ezt hasznalva fel propagandajuk erdekeben. Az alabbiakban szeretnek egy reszletet kozze tenni Szilassal folytatott beszelgetesunkbol december 1-jen. Szeretnek veget vetni a talalgatasoknak, alhireknek, hogy ugy bucsuzzunk Szilastol es ugy emlekezzunk ra mint ahogy azt egy olimpiai bajnok megerdemli. Kerek minden baratomat es ismerosomet hogy minnel tobben osszak meg ezt a posztot. Tovabba hozzaszolasainkkal tartsuk tiszteletben Szilast, a gyaszolo csaladot es a hozzatartozokat" - tette közzé Csollány Szilveszter ismerőse.

A posztot az elhunyt sportoló lánya, Szimóna is megosztotta - szúrta ki a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.