"Dávidkát semmi nem hozza vissza" - reagált L.L. Junior a kisfia halálának ügyében történt változásra

Forrás: L.L. Junior/Instagram -
Hopp Csilla halál Dávidka L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hopp Csillát kisfia halála miatt gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsították, de megszüntették az eljárást vele szemben, erre a döntésre reagált most L.L. Junior. 

Hopp Csilla és L.L. Junior kisebbik közös gyereke egy tragikus balesetben vesztette életét: kiszaladt az útra, és elütötte egy autó. Az anyát gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsították, de most megszüntették az eljárást vele szemben. Az illetékes kerületi ügyészség álláspontja szerint az édesanya barátnője mulasztott, ezért vele szemben emeltek vádat.

L.L. Junior reagált az ügyészség döntésére Forrás: L.L. Junior/Instagram

"Őszintén örülök annak, hogy nem emeltek vádat a gyermekem édesanyja ellen, és így Csilla is megkönnyebbülhet. Osztozom az örömében, mert az ő öröme a kisfiunk, Lacika öröme is, amely miatt a gyermekünk boldog és kiegyensúlyozott lehet, ezáltal én is.

Ettől függetlenül Dávidkát semmi nem hozza vissza, életem utolsó napjáig gyászolom őt.

Blikknek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.